Over Hoorspelcast

Hoorspelcast is een initiatief om oude hoorspelen via het moderne podcast medium te verspreiden.

Alhoewel hoorspelen tegenwoordig haast niet meer geproduceerd en uitgezonden worden, zijn er gelukkig een hele hoop hoorspelen bewaard gebleven. Hopelijk brengen deze hoorspelen u het vermaak waarvoor zij oorspronkelijk gemaakt werden.

Ondanks het feit dat er op hoorspelen technisch gezien nog auteursrechten rusten, hoop ik dat de rechthebbenden dit initiatief steunen. Mocht u toch bezwaar hebben kunt u contact met mij opnemen.

Geef een reactie

  1. Dag makers van deze site en vooral, initiatiefnemers van de podcast. Ik heb ze allemaal gedownload en met veel, heel veel plezier beluisterd. Heel erg bedankt dat jullie dit doen, want wat een mooie vorm van verhalen vertellen is dat toch…het hoorspel. Bedankt! Benieuwd wat er nog komen gaat…
    Groeten, Maarten Bleumers.

  2. Geweldig om deze hoorspelen opnieuw beschikbaar te maken! Ik kan haast niet wachten op de volgende aflevering, wat mij betreft mag het sneller! 🙂

  3. De laatste hoorspelcast podcast is van juni 2008. Ik heb met heel veel plezier naar eerdere “uitzendingen” geluisterd. Komt er meer, of is De Tijdverschuiving het laatste hoorspel dat jullie beschikbaar stellen?

  4. Beste makers van site en podcast, vanavond ga ik weer vroeg naar bed. Nieuwe afleveringen! Twee hoorspelen weer voor de boeg en dat is een heerlijke wetenschap. Dank wederom voor het aanbieden van dit moois.

    Hartelijke groet,
    Maarten.