Over Hoorspelcast

Hoorspelcast is een initiatief om oude hoorspelen via het moderne podcast medium te verspreiden.

Alhoewel hoorspelen tegenwoordig haast niet meer geproduceerd en uitgezonden worden, zijn er gelukkig een hele hoop hoorspelen bewaard gebleven. Hopelijk brengen deze hoorspelen u het vermaak waarvoor zij oorspronkelijk gemaakt werden.

Ondanks het feit dat er op hoorspelen technisch gezien nog auteursrechten rusten, hoop ik dat de rechthebbenden dit initiatief steunen. Mocht u toch bezwaar hebben kunt u contact met mij opnemen.

10 gedachten over “Over Hoorspelcast

 1. Ton

  Geachte beheerder van Sadglobe,

  Als beheerder van geronimohoorspelen.nl lijkt het mij leuk en waardevol om uw site op te nemen op mijn pagina “links”. Ik zoek daarbij ook een korte “one-liner” om uw site te omschrijven. Heeft u bezwaar? Zoniet, heeft u suggesties voor de “one-liner”? Ik wil in ieder geval wel zeggen dat ik uw initiatief zeer waardeer!

  Met luistergroet,
  Ton Witman

  P.S. Dank voor de verwijzingen daar waar u gebruik maakt van mijn site

 2. Kees

  Hoi ik heb operatiue wega voor je,
  en mischien nog wel meer als je dat leuk vind.
  b.v. 1984, Op Zoek naar de Aarde, Centropolis.
  en nog veeeel meer
  Ik hoor het wel
  Groet Kees

 3. Maarten

  Dag makers van deze site en vooral, initiatiefnemers van de podcast. Ik heb ze allemaal gedownload en met veel, heel veel plezier beluisterd. Heel erg bedankt dat jullie dit doen, want wat een mooie vorm van verhalen vertellen is dat toch…het hoorspel. Bedankt! Benieuwd wat er nog komen gaat…
  Groeten, Maarten Bleumers.

 4. Bram Verhoeven

  Geweldig om deze hoorspelen opnieuw beschikbaar te maken! Ik kan haast niet wachten op de volgende aflevering, wat mij betreft mag het sneller! 🙂

 5. Edde

  De laatste hoorspelcast podcast is van juni 2008. Ik heb met heel veel plezier naar eerdere “uitzendingen” geluisterd. Komt er meer, of is De Tijdverschuiving het laatste hoorspel dat jullie beschikbaar stellen?

 6. Maarten Bleumers

  Beste makers van site en podcast, vanavond ga ik weer vroeg naar bed. Nieuwe afleveringen! Twee hoorspelen weer voor de boeg en dat is een heerlijke wetenschap. Dank wederom voor het aanbieden van dit moois.

  Hartelijke groet,
  Maarten.

Reacties zijn gesloten.