De 12 maagden – Deel 1 van 6 “De dode cirkel”

De Biodar-radar is een project waarmee biologisch leven kan worden geregistreerd. Alleen de Maagdenheuvel in de nabijheid van het onderzoekscentrum geeft geen reactie op het Biodar-scherm. Al snel blijkt er sprake te zijn van duistere machten die de strijd met zwarte magie aan willen gaan tegen de Biodar-radar. Het lijkt erop dat die strijd alleen tussen “zwarte” en “witte” heksen kan worden uitgevochten. (Beschrijving van geronimohoorspelen.nl)

Aantal delen: 6
Geschreven door: Steward Ferror
Regie: Kommer Kleijn

1 gedachte op “De 12 maagden – Deel 1 van 6 “De dode cirkel”

  1. Anja Bevk

    Ik heb genoten van De twaalf maagden! Er ging een wereld voor me open! Vooral wat betreft rituelen van heksen. Maar de info van het verhaal wordt erg compact gegeven, ik vond het prima om alles meerdere keren te beluisteren.
    Spannend en intrigerend!

Geef een reactie