Onrust Op De Olmen – Deel 2 van 6 “Moeilijkheden voor dokter Serlee”

De Binnenlandse veiligheidsdienst heeft een vermoeden dat er oud-SS’ers zich ophouden in de buurt van het landgoed de Olmen dat bewoont wordt door de schatrijke gezusters Elisabeth en Helena Terlet. Harry Folkers, werkzaam voor de B.V.D. krijgt de opdracht het bezoek van deze oud-SS’ers aan het landgoed te monitoren met als doel de arrestatie van deze oorlogsmisdadigers. Mieke Terlet, 27 jaar en niet getrouwd en enige erfgename, is het nichtje van de 2 bewoners van het landgoed. Onderweg naar haar tantes ontmoet ze Harry, die zich als de charmante handelsreiziger met autopech voordoet. Mieke Terlet neemt Harry mee naar het landgoed van haar tantes en zo kan hij vanuit deze positie de ontwikkelingen gemakkelijk volgen. En dan komt er een moord… (Beschrijving van geronimohoorspelen.nl)

Aantal delen: 6
Geschreven door: Dick van Putten
Regie: Dick van Putten

1 thought on “Onrust Op De Olmen – Deel 2 van 6 “Moeilijkheden voor dokter Serlee”

 1. Petrefax

  Hello Sir/Madam,
  Wij willen met u goed stemming, deze website vermelden in onze website.
  Wij wachten op een tegen bericht.
  Kind Regards
  Petrefax

Geef een reactie