Onrust Op De Olmen – Deel 6 van 6 “De rust keert weer”

De Binnenlandse veiligheidsdienst heeft een vermoeden dat er oud-SS’ers zich ophouden in de buurt van het landgoed de Olmen dat bewoont wordt door de schatrijke gezusters Elisabeth en Helena Terlet. Harry Folkers, werkzaam voor de B.V.D. krijgt de opdracht het bezoek van deze oud-SS’ers aan het landgoed te monitoren met als doel de arrestatie van deze oorlogsmisdadigers. Mieke Terlet, 27 jaar en niet getrouwd en enige erfgename, is het nichtje van de 2 bewoners van het landgoed. Onderweg naar haar tantes ontmoet ze Harry, die zich als de charmante handelsreiziger met autopech voordoet. Mieke Terlet neemt Harry mee naar het landgoed van haar tantes en zo kan hij vanuit deze positie de ontwikkelingen gemakkelijk volgen. En dan komt er een moord… (Beschrijving van geronimohoorspelen.nl)

Aantal delen: 6
Geschreven door: Dick van Putten
Regie: Dick van Putten

1 gedachte op “Onrust Op De Olmen – Deel 6 van 6 “De rust keert weer”

  1. Caspar Wintermans

    Een buitengewoon onderhoudend hoorspel uit de oude doos (toen er nog duidelijk werd ge-ar-ti-cu-leerd). 🙂 Ik heb het al een keer of zes van begin tot eind beluisterd.

Geef een reactie