De Mensheid Bestaat Uit Mensen – Deel 2 van 6

De mensen leven in een wereld van de massa waarin alles centraal is geregeld. Akos heeft zijn droomband niet gebruikt en krijgt een vrije droom. In de droombanden worden de mensen gestuurd en geleid, zodat hij werkt met velen, dan pas is de mens gelukkig. Akos is door zijn vrije droom echter zeer geraakt en komt hierdoor in contact met Alka. Zij vertelt Akos dat hij een afstammeling is van een mensenras dat afkomstig is van de planeet Livatian. Om het ware doel van de stemmen te achterhalen die de mensen dwingt hun eigen graf te graven, gaan Akos en Alka op zoek naar de bron van deze stemmen. Een tocht niet zonder gevaar… (omschrijving van geronimohoorspelen.nl)

2 gedachten over “De Mensheid Bestaat Uit Mensen – Deel 2 van 6

  1. Ton

    Voor mij is dit een hoorspel dat genoemd mag worden in het rijtje “Klassiekers”. Mooie podcast!

  2. John J

    Ik vond dit inderdaad een heel leuk/goed hoorspel kan niet wachten op de volgende hoorspelen, heb ze nu allemaal via I tunes beluisterd,
    “blijkt dat tijdreizen een ongelovelijke inspiratie bron is blijkbaar”

Geef een reactie