De Korawa Expeditie – Deel 1 van 4 “De opdracht”

De leden van een expeditie naar het eiland Korawa willen voor wetenschappelijk onderzoek diepe gaten boren in de aardkorst. Dit blijkt niet zonder gevaar te zijn. De journalist Paul Garnet wordt door zijn baas, Sir John Calverly, meegestuurd om verslaglegging te doen van deze expeditie en tevens daarbij op 1 lid van de expeditie een extra oogje in het zeil te houden, de dochter van Sir John. De tegenstanders van de expeditie wordt de mond gesnoerd en de voorstanders zijn niet voor rede vatbaar waar het gaat over de mogelijke gevaren van deze expeditie. Zelfs de opbloeiende relatie tussen Paul en Penny Calverly lijkt hierdoor te worden beïnvloed. Welke machten drijven deze aardlingen ertoe onderzoekingen te doen welke zouden kunnen leiden tot de ondergang van de gehele wereld?

Omschrijving van Geronimo Hoorspelen

2 gedachten over “De Korawa Expeditie – Deel 1 van 4 “De opdracht”

 1. Monique

  Goedemiddag,

  Het downloaden van vaknatiehuis in zweden deel 2 en deel 1 van de korawa expeditie lukt niet. Itunes geeft aan URL niet gevonden op de server…

  Kunnen jullie aangeven wat mis is.

  mvrgr
  Monique

 2. DrGroove Bericht auteur

  Beste Monique,

  De laatste versie van de podcast software die communiceert met iTunes had een bug waardoor de URLs niet goed doorgegeven werden. Het zou nu verholpen moeten zijn.

  Mijn excuses voor de overlast.

Geef een reactie