De Koorddansers – Deel 1 van 5

In een hotel in Oslo is Giles Denison wakker geworden met een nieuw gezicht en een nieuwe identiteit. Er is een week uit zijn leven verdwenen, een week waar hij niets meer van weet. Zijn nieuwe identiteit is die van professor Meyrick en als Meyrick heeft hij te maken gekregen met de Britse geheime dienst evenals met een aantal onbekende gangsters en met een zekere mevrouw Hanssen, die naar bleek een klein pistool in haar handtasje had. Dit alles vormt de basis voor een grote spionage zaak.

Omschrijving van Geronimo Hoorspelen

2 gedachten over “De Koorddansers – Deel 1 van 5

  1. Dirkjan

    Een heerlijke, ouderwets degelijke thriller. Bij mijn weten het enige hoorspel naar verhaal van Desmond Bagley, waar ik jaren geleden graag boeken van las. Heb afgelopen zomervakantie genoten van dit hoorspel. Ik was op vakantie in Denemarken, maar waande me ’s avonds laat met het hoorspel op mijn mp4-speler in het koude Finland, waar het verhaal zich op het eind afspeelt. Boeiend & heerlijk ongeloofwaardig! Ofwel: een echte aanrader.

  2. Nick Kerkhoven

    als ik download klik opent er zich een scherm met windows media player, maar is er geen mogelijke optie om het bestand zelf op te slaan, hoe download ik hem dan wel?

Geef een reactie