Reis Op De Plaats – Deel 8 van 8 “Mannetjes putten”

Professor Broos heeft een “verhaal-haler” ontworpen waarmee het mogelijk is terug te keren in het verleden. Na een test, waarbij de bediende Beuk als proefkonijn naar de 12e eeuw is gebracht en weer terug, besluit professor Broos samen met zijn assistent doctor Vlaagstra en eerder genoemde bediende Beuk, naar het jaar 1488 af te reizen. Ze hopen daar een rustig Borstelen in 1488 te vinden. Ze worden echter geconfronteerd met een middeleeuwse mentaliteit van achterdocht tegen alles wat vreemd is. Tot overmaat van ramp wordt hun terugweg naar de 20e eeuw ook nog eens afgesneden. Dan ontmoeten ze 2 reisleiders van een reisbureau uit het jaar 2533, die over een moderne versie van de “verhaal-haler” beschikken. Deze “verhaal-haler” is echter vernield door de inwoners van Borstelen. Zal iedereen nog instaat gesteld worden terug te keren naar zijn eigen tijd? (Omschrijving van Geronimohoorspelen.nl)

1 gedachte op “Reis Op De Plaats – Deel 8 van 8 “Mannetjes putten”

 1. C Gijsberts

  goeden dag
  een vraag heeft u toevallig ook de volgende hoorspel serie
  1. Apollo 21,
  2. De gesluierde Planeet,
  3. De Tunnel der Duisternis,
  4. Prometheus 13,
  5. De Blauwe Zaden,
  het gaat mij vooral om deel 2 die heb ik namelijk niet compleet.
  als u die hebt kan ik deze dan van u downloaden
  Met Groeten
  C Gijsberts

Geef een reactie