De Planeteneter – Deel 5 van 30: Iets te drinken voor je

De astronauten John Doorn, Erica Blanker en Peter Landsheer keren in het hoorspel de Planeteneter na een noodlanding in het oerwoud van Brazilië, met hun capsule van het ruimtelab Bèta 2, terug in de beschaafde wereld met een ongelooflijk verhaal.

Na getuige te zijn geweest van de grote maanbeving, beweren zij een grote gedaante uit het binnenste van de maan te hebben zien overvliegen naar de Aarde. Ze vermoeden dat dit wezen planeten van binnen opeet en dat dit het einde van de Aarde inluidt.

Omschrijving van hoorspelen.eu.

2 gedachten over “De Planeteneter – Deel 5 van 30: Iets te drinken voor je

  1. C. Berghuis

    Oei, de kwaliteit van deze uitzending is nogal abominabel en soms onverstaanbaar.

  2. Hoorspelcast Bericht auteur

    Dat klopt helaas, alleen ben ik nog geen betere versie tegengekomen. Gelukkig is dit wel het enigste deel waarbij het geluid van slechte kwaliteit was.

Geef een reactie