De Mossad: De zaak Eichmann – Deel 6 van 6

De Israëlische staat heeft zich voorgenomen hen te straffen, die zich tijdens de tweede wereldoorlog als ware oorlogsmisdadigers hebben gedragen en in Neurenberg de dans zijn ontsprongen. Adolf Eichmann is 1 van de daders van het Hitler-regime die zich heeft verschanst in Zuid-Amerika. De Mossad heeft als taak deze misdadiger naar Israël te ontvoeren om hem alsnog te kunnen berechten. De risico’s van een internationaal conflict met de Zuid-Amerikaanse landen bemoeilijken deze operatie.

Omschrijving van geronimohoorspelen.nl

1 gedachte op “De Mossad: De zaak Eichmann – Deel 6 van 6

  1. Bellefleur

    Prachtig hoorspel, hartelijk dank voor het plaatsen.
    Goed dat het verteld wordt en zo beschikbaar blijft voor komende generaties.

Geef een reactie